10% rabatt på köp över 2000kr 20% rabatt på köp över 4000kr

Kurser

Grund­kurs

1-dagskurs för grunderna i fransförlängning

6500kr

Cert­ifierings kurs

Komplett kurs för dig som vill satsa på yrket fransstylist, inkl certifikat.

 

11 900kr

Påbyggnads-kurs

5 timmars fördjupningskurs

5 400kr

3-dagarskurs

3 dagars kurs där du lär dig både singel- och volymfransar

13 900kr

Volume lashes kurs

Lär dig skapa glamourösa volymfransar

5 900kr

Datum & TidKurspaketAntal platser kvarKöp/Boka
8 augusti kl 10-17 Grundkurs 3 platser kvar Boka/Köp
25-27 august kl 10-17 3 dagars kurs (singel+volym) fullt
Boka/Köp
26 augusti kl 9-17 Volume Lashes kurs 1 plats kvar Boka/Köp
16-17 sept kl 10-17 Cert. kurs 3 platser kvar Boka/Köp
13-15 okt kl 10-17 3 dagars kurs (singel+volym) 3 platser kvar Boka/Köp
14 okt kl 9-17 Volume Lashes kurs 3 platser kvar Boka/Köp

 

Varför LaFransar

LaFransar jobbar med professionell ögonfransförlängning sedan 2oo7 med många nöjda kunder.

Lafransar har fransar i alla längder från 8mm till 15mm (vissa fransar även i 6 & 7 mm). LaFransar använder fransar med den vanliga tjockleken 0,15mm för att fransförlängningen ska hålla och se naturlig ut, samt inte slita på kundens egna fransar eller nya tunna o,o7mm volymfransar.

LaFransar använder skonsamt becksvart lim, som baseras på medicinskt sårlim och är hudvänligt, med mycket hållbart resultat. Huvudingrediensen i LaFransars lim är Cyano Acrylate som används för att tillverka vävnadslim som även kallas för cyanoacrylatlim.

LaFransar använder mycket fint böjda silkfransar, som är mjukare och lättare än vanlliga syntetfransar, pga detta håller resultatet längre. Silkfransar kommer i smidiga förpackningar som gör att man hinner klistra fler fransar med samma tid jämfört med vanliga syntetfransar. Silkfransar finns i mycket fint böjda formen som kallas för D-böjda och även lite rakare, som kallas för C-böjda. Pga att 99% av våra kunder väljer D-böjda fransar, får man säga till extra om man vill ha fransförlängningen med C-böjda fransar.

LaFransar tejpar, under behandlingen, de nedre fransarna med skön lugnande anti-rynk eyepad som även minskar påsar under ögonen (inte bara med vanlig medicinsk tejp, som är väldigt obekväm och gör ont när man drar av den).

Vanliga frågor

Gör det ont att få ögonfransförlängningen?

Nej, man kan slappna av och det är flera kunder som somnar för att behandlingen är skön och avslappnande.

Kan man även få de nedre fransarna förlängda?

Det kan man, men för säkerhetens skull jobbar vi när kunden blundar för att vi använder vassa pincetter och stark lim som gör att fransförlängningen håller längre. Man kan använda snällare lim och förlänga de nedre fransarna, men det skulle kosta mer samt att nedre fransförlängningen inte håller så länge (pga. limmet och få nedre fransar). Man kan inte få dem nedre fransarna förlängda hos oss ;(

Kan man böja fransarna (fransförlängningen)?

Det behövs absolut inte. LaFransars fransar är redan fint böjda.

Kan man använda mascara på fransarna?

Man kan använda vanlig mascara på de nedre fransarna, men inte på de övre p.g.a. att vanlig mascara löser upp limmet och man kommer att tappa lösfransar då. Det finns en speciell Volume Mascara för ögonfransförlängningen, som man kan köpa hos LaFransar.

Kan man använda ögonskugga, kajalpenna mm?

Ja, det går bra, det enda man bör undvika är vanlig mascara på fransförlängningen. När man tar bort sminket ska man använda oljefri sminkborttagning eller vanligt vatten.

Sliter ögonfransförlängningen på egna fransar?

Fransförlängningen sliter inte på egna fransar när detta är gjort på rätt set, dvs att en “lös”frans klistrars på en egen frans och inga fransar klistras ihop! Fransförlängningen sliter på egna fransar när man klistrar ihop flera fransar, dvs fransförlängningen är dåligt gjort;(

Av erfarenhet kan vi säga att allas fransar reagerar olika på fransförlängningen. Våra första kunder har haft fransförlängningen mer än 6 år och de kan inte längre leva utan ögonfransförlängningen p.g.a. att det är väldigt vackert och ser ändå naturligt ut.

Vad är skillnaden på ögonfransförlängning med flares och enstaka strån?

Flares, vilket är en bunt av fransar i ett knippe, ger inte lika naturligt och hållbart resultat som då fransar fästes en i taget. Om här ett knippe ramlar av får man ett hål och måste ta bort andra fransar också. Den metoden går snabbare att göra och brukar vara billigare, den kan vara bra för en festkväll eller fotografering osv. Fransförlängningen med flares sliter mer på egna fransar pga. att man använder mycket lim och klistrar en knippe på egna fransar, som resulterar att många egna fransar limmas ihop. En-och-en-metoden kan man ha permanent, fransarna är inte hopklistrade och resultatet mycket naturligt.

Kan man göra fransförlängning på raka fransar?

Ja, det kan man. “LaFransar” fransar är redan fint böjda och man använder alltid lite längre “LaFransar” fransar än egna, det gör att egna raka fransar inte kommer synas bland fint böjda “LaFransar” fransar.